Osztály különbség, tisztes helytállás.A mérkőzést felfokozott hangulat előzte meg, a nagy múltú Sopron fogadta hazai pályán a Videotont. A mérkőzést az egész város várta és ennek szellemében lépett a csapat is a pályára. A szurkolás fantasztikus volt mind vendég mind hazai részről. Nem kellett sokat várni az első gólra, ami tizenegyesből született Nikolics talált a hálóba, aztán nem sokkal rá Yallow is gólt szerzett. A tudásbeli fölény meglátszott és a Vidi vérprofi módon játszotta ezt a mérkőzést. Dárdai góljával már 3-0 volt a Fehérvárnak. Azt éreztem, hogy a soproni együttes mentálisan a padlón volt, és erre rátett egy lapáttal a 4. gól is. Egy hirtelen labdavesztésből a hazai csapat megrúgta az első gólját és felrobbant a lelátó, erre jött Yallow válasza. A szünet után egy agresszívebb küzdeni akaró csapatot láttak a nézők. Ennek a gyümölcse az lett, hogy Pillók Ádám egy jogosan megítélt tizenegyest fújt be amit Kustor Noel magabiztosan értékesített. Az Sc Sopron a második félidőt nem tudta kapott gól nélkül lehozni, így a meccs végeredménye 2-6 lett. Összegzésként annyit mondanék, hogy egy jó kis sportszerű mérkőzés volt, amelyen a jobb csapat jutott tovább.

Az egyik szépségdíjas találat: 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!