A válogatott szünet után a rossz formában lévő Videoton fogadott minket a Sóstói stadionban.
Bizakodva vártam a mérkőzést és titkon reméltem, hogy akár a 3 pontot is elhozzuk Fehérváról.
Egy nagyon jó iramú mérkőzésen szenvedett vereséget a Kispest. A mérkőzés után azért lehetünk csalódottak, mert elől nem állt össze a támadójáték és kulcsszituációkban hibáztunk, elől és hátul egyaránt. Lukic a mai meccsen kicsit árnyéka volt önmagának. Az első félidőben egy helyzetet tekintve nem voltak ziccereink, viszont a második félidőben rengeteg lehetőséget puskáztunk el. Zivzivadze első gólját egy figyelmetlenség előzte meg és akkor is szerencsénk volt, amikor 2 méterről kibombázta a nézőtérre a labdát. Batik nagyon elszántan hajtotta 90 percen keresztül a csapatot. A szépítő találat után felsejlett a játékosok szemei előtt az, hogy még van esély a Vidi ellen arra, hogy akár egy pontocskát összekaparjunk. Horváth Ferenc átszervezte a csapatot úgy, hogy behozta Eppelt és Mezgranit remélve, hogy több veszélyesebb támadószellemű játékos legyen a pályán. Eppel a lesgólján kívül csak egy sárga lapig jutott. A változtatások ellenére semmiben nem javultunk, sőt a végén a Vidi majdnem saját magát verte meg a sok kihagyott ziccerrel. Kodro illetve Zivzivadze nem élete meccsét játszotta. Azt el kell ismerni, hogy a fehérváriak rendszeresen húzták az időt ezért sem értem, hogy Berke Balázs játékvezető miért fújta le a mérkőzést a szöglet előtt. Nem ezen múlott a végeredményt, de akkor is a szögletet engedhette volna. A végén villant a sárga és a piros is a berohanó stábtagoknak. Ahogy az elején említettem csalódott vagyok az eredmény miatt, de vállalható vereség volt, így pont nélkül térünk haza.

Van véleménye a cikkről, vagy a témáról?
Ossza meg velünk!
További tartalmakért kövesse az ST Youtube csatornáját!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!