Rajta hát! Vágj neki te is a kalandnak! Várnak a kihívások...már a pálya mögé. Közelebb kerülsz a családodhoz, mert tuti nem felejted el anyukád születésnapját. Betegesen fogod bizonyítani heteró vagy. A sasszem klinika reklámarca leszel. Néha kérünk csak meg egy egy apró szívességre...

 

Az MLSZ a senkit sem hagyunk hátra programjában, játékvezetői tanfolyamra invitál. Biztos megélhetés móka kacagás kaland izgalom...ja és lényeg 90 percre te lehetsz a középpontban. Korai nyugdíjj és azután is biztos megélhetés tanácsadóként vagy tévés szakértőként. Az izuletek nem fáradnak és rugalmasak maradnak, hisz ennek a hivatásnak elengedhetetlen feltétele a hajlékony gerinc. Talán csak egy valami okoz majd gondot. Az ízlelőbimbók kiiktatása, hogy lenyeld az a sok sz...amit majd egy kis önérzet és igazságérzet esetén le kell nyelned. De ezeket kivéve tiéd lehet majd a színes piros és sárga lapokkal határolt világ.

íme a hirdetés:

 

ALAPFOKÚ LABDARÚGÓ JÁTÉKVEZETŐ TANFOLYAM
RÉSZLETEK, JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

Az MLSZ Játékvezető Bizottsága az ország minden megyéjében alapfokú labdarúgó játékvezető tanfolyamot indít.

A képzés során hallgatóink részletes oktatásban vehetnek részt a labdarúgás elméleti szabályait illetően, a megszerzett tudást pedig a gyakorlatba is átültethetik.
A 2020 elején, tavaszán sikeresen vizsgázó leendő kollégák a vizsga után már be is kapcsolódhatnak a megyei játékvezetés életébe. Építs karriert, légy te is játékvezető!

Részletek, információk:

A képzés megnevezése: Alapfokú Labdarúgó Játékvezető Tanfolyam

A tanfolyam kezdete: 2020 elején

A tanfolyam időtartama: 65 óra

Várható befejezés: 2020 tavasz

Elnyert képesítés: Labdarúgó Játékvezető

Képzési napok: a pontos időpontok a nyitó előadáson kerülnek rögzítésre. Az elméleti és gyakorlati foglalkozások megyénként eltérő időpontban folynak.

Részvételi feltételek:

    • betöltött 14. életév
    • erkölcsi bizonyítvány
    • a tanfolyam díjának befizetése
    • a tanfolyam foglalkozásainak 70%-án kötelező a részvétel
    • fizikai teszt feltétele az érvényes sportorvosi igazolás

A tanfolyam díja magában foglalja a képzés díját, a vizsgadíjakat, A labdarúgás játékszabályai című könyvet, a képzés elvégzését igazoló okmányt, és egy játékvezetői kártyát.

Változtak a labdarúgó játékvezető alapfokú kurzus díjai 2019. január elsejétől!

 

 

   • 16.141 Ft+ÁFA, bruttó 20.500 Ft helyett 8.000 Ft+ÁFA, azaz bruttó 10.160 Ft - Nappali tagozatos diákok részére
   • 20.866 Ft+ÁFA, bruttó 26.500 Ft helyett 10.000 Ft+ÁFA, azaz bruttó 12.700 Ft- Felnőttek részére
Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

 1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!