Olvasom , hogy mégsem marad arab klubjában Dzsudzsák Balázs, és rémülten keresem kedvenc klubom oldalát, hogy esetleg nincs e bejelentés. Remélem nem lesz. Bár régebbi irományomban kifejtettem, hogy a válogatott csapatkapitányának a karrierjét nem biztos, hogy ő saját maga vitte vakvágányra. 

 

Úgy gondolom, hogy jelenleg sem a Ferencváros sem a Fehérváriaknál nem jelentene erősítést az érkezése. Most lehetne itt jönni nemzeti érzéssel, meg sok egyébbel de Dzsudzsáknál is azt érzem mint Király Gábor esetében, hogy labdarúgásunk szintjének igen komoly süllyedését jelenti az, hogy ez a két játékos ennyi ideig meghatározónak számított a válogatottnál. Nem miattuk hanem azzal, hogy ennyi ideig játszhattak és játszhatnak benne, mi több csúcstartó egyikük.

Amikor Dzsudzsák karrierje eszembe jut valahogy mindig elkeseredem. Szerettem volna büszke lenni rá de ez már nem fog összejönni. Sokszor hallom Balázst védve, hogy tessék utánacsinálni. Igen ezt a legkönnyebb mondani, de higgyétek el nem az irigység beszél belőlem, hanem lassan a szánalom. Tudom, hogy más poszt és más futballközeg, de nagy horvát kedvencem Ivica Olic példája van a szemem előtt, aki 30 évesen kellet a Bayernba és még 36 évesen is adtak érte 2 M Eurót mert még akkor is tudott egy kis pluszt adni a csapatának. Szorgalmas edzésmunkája és még komolyabb pályán nyújtott teljesítménye példaként volt állítható a fiatalok elé.

Ez nem egy fikacikk csak amolyan hangos gondolkodás a részemről, mit tennék én a helyében. Borzasztó nehéz helyzetben van Balázs és tényleg nem lennék a helyében, mert bárhogy is döntenek ügynökével biztos lesznek olyanok akik már izzítják a klaviatúrát…lehet én is, csak más indíttatásból. Nehéz helyzetben van mert egy olyan bajnokságból jön ami kb. megyei szinten van, már ami a kondíciót illeti. És annak a közegnek sem a csúcsáról kellene egy épkézláb csapatba igazolnia. Nagyon remélem a válogatott és az ő érdekében is, hogy Rossi nem számít rá mert ez a mostani Dzssudzsák sem mentálisan sem semmilyen szempontból nem tudná előrébb vinni a válogatottat.

Talán ha annak idején Dárdai el tudta volna vinni a Bundesligába lett volna esélye önmagát újra felépítenie, de így…Az urbánus legenda szerint Dárdai azért nem vitte magával mert mindig elérte telefonon. Itt felmerül egy kérdés ezért? Igen! Mert sohasem tudta akkor hívni akkor, amikor pont edzett és talán itt lehetne a miértekre a válaszokat keresni.

KAPCSOLODÓ CIKKEK:

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!