Előző Kádár Tamással foglakozó cikkünkre reagálva érkezett hozzánk egy információ amit az aktualitása miatt megosztunk veletek.

Mint mi is megírtuk a szebb napokat látott válogatott védő Kádár Tamás , nem biztos, hogy maradni akarna Kijevben. Természetesen jót tenne neki is ha mihamarabb találna magának olyan csapatot ahol állandó játéklehetőséghez jutna. Ezért a játékost képviselő Varga Sándor minden követ megmozgat. Az említett menedzser történetesen Rebrov érdekeit is képviseli, így adta magát a helyzet, hogy Kádárt beajánlják a Ferencvárosba. Kádár akár jó választás is lehetne , hiszen beszéli a Fradi jelenlegi mesterének nyelvét, ismerős közegből jött volna. Információink szerint azonban igazán komoly tárgyalásig el sem jutott a dolog mert a jelenlegi listavezető védő pozícióban nem szenved hiányt, bár Kádár magyar útlevele még sokat érhet a későbbiekben. Természetesen nem akarunk abba a hibába esni mint pár hete egy sportportál , ahol személyeskedő sorok jelentek meg Kádárról. Mi csak azt szeretnénk, hogy az amúgy is nehéz helyzetben levő válogatottunk tagjai állandó játéklehetőséghez jussanak.

Ha ajánlhatnánk Kádárnak valamit az talán az lenne, hogy adjon kicsit lejjebb az igényekből és egy anyagilag nem biztos de szakmailag előnyös szerződést kötve hazajöhetne egy olyan klubba aminek vannak céljai és és beleillene az adott klub filozófiájába...ha van ilyen. természetesen a Ferencvárost nem kerstük meg mert a club csak a kész transzferekről számol be a"pletykákkal" nem foglalkozik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!