Bohózatba illő amit a rendőrség, MLSZ, belga, és ki tudja még ki szerepel ebben a sokszereplős - valójában - tragikomédiában  összehoznak.

 

Nem elég, hogy a lila szurkolók bojkottálnak és ha lesz is Derbi az nélkülük fog lezajlani, most még a póthelyszín is kérdéses. 

Mint ismeretes, a Magyar Labdarúgó Szövetség döntése alapján a február 8-ra kiírt Újpest-Ferencváros bajnoki rangadót nem lehet megrendezni a Szusza Ferenc Stadionban, mivel az aréna játéktere alkalmatlan a mérkőzés lebonyolítására. 

 Amennyiben valamennyi fél rábólint, az Illovszky Rudolf Stadionban kerülhet sor szombaton a derbire, ahol az Újpest pályája felújítása miatt az őszi idényben is a hazai mérkőzéseit játszotta. 

A LEGFRISSEBB HÍREK SZERINT AZ ANGYALFÖLDI HELYSZÍNBE MINDKÉT KLUB BELEEGYEZETT VOLNA VÉGÜL, ÁM A RENDŐRSÉG MEGTORPEDÓZTA EZT A TERVET. A HATÓSÁG SZERINT TÚL RÖVID AZ IDŐ AHHOZ, HOGY FEL LEHESSEN KÉSZÜLNI A MÉRKŐZÉS BIZTONSÁGOS MEGRENDEZÉSÉHEZ AZ ILLOVSZKY RUDOLF STADIONBAN, RÁADÁSUL A SPORTTÖRVÉNY SZERINT IS LEGALÁBB NYOLC NAPPAL A TALÁLKOZÓ ELŐTT VÉGLEGESÍTENI KELLETT VOLNA A TALÁLKOZÓ HELYSZÍNÉT.

Így viszont elmaradhat a derbi, illetve zárt kapuk mögött megrendezhetnék, ezt a két csapat azonban szeretné mindenképpen elkerülni.

forrás:csakfoci.hu

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

 

 

 

 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!