Diószegi László a Sepsi OSK tulajdonosa facebookján kisebb ünnepélyes posztban kérte a székely csapat szurkolóit, ünnepeljék vele a jelentős mérdföldkövet. 100. első osztályú mérkőzését fogja játszani az OSK. Mi is gratulálunk! Hajrá OSK! Hajrá Székely Légió!

 laszlo dioszegi

Vasárnap egy mérföldkőhőz érkezünk a csapat életében , hiszen a századik elsô osztályos mérközés következik számunkra ! Ha azt nézzük,hogy 4 évvel ezelött ,még gondolni sem mertük volna ,hogy valaha első ligás mérközést láthattunk a Szemerijai stadionban,akkor ez egy csoda és nem is kicsi.Ezidáig 99 mérközésünkböl 27 szer gyöztünk ,29 döntetlen,és 43 vereség a mérlegünk.Ez a szám szerintem nem is olyan rossz. Szinte mindenkit megvertünk a nagyok közül,és a legnagyobb vereség 5-1 volt ,igaz akkor még teljesen uj volt nekünk ez a liga! Oriasi bravúr volt az itthoni 4-2 Fcsb elleni győzelem ,és a Krajovai,idegenbeli1-0 is, nemfeledve a Viitorul elleni2-3 mérközést sem.Sok örömet okozott a csapat a szurkolóknak,és még nincs vége ,remélhetőleg. Ezért arra kérlek benneteket,gyertek töltsük meg a stadiont vasárnap, legyen egy teltház ezen a szép ünnepen ! Köszönöm nektek!

szekely legio

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!