Szalai. Kádár. Dzsudzsák. Van aki szerint alibiznek, vannak akik szerint viszont sokat tettek a Magyar Válogatottért. Lehetne sok pro és kontra érvet felvonultatni de nem ez a cikk témája.

 

Egy biztos, nem a legjobb időben vívja a válogatott a szinte sorsdöntő meccset. Nem elég, hogy a válogatott több alapembere is partvonalra kényszerült, de még az is aki játszik - mint pl. Szalai - lassan kifutnak az időből, és sajnos feltörekvő fiatalok sehol. Valahogy mintha egy korosztály egyszerűen kimaradt volna. Persze vannak ígéretek, és ígéretesen alakuló visszatérők, de Nagy Ádám korosztálya nem tud kitermelni még olyan játékosokat sem mint Szalai Ádám,  aki legalább stabil Bundes Liga játékos. Hol vannak már azok az idők amikor még Tököliket szidtunk egy-egy rossz megmozdulás után, hát még amikor Détárikat.  Most hálát adnánk egy Vincze Ottóért, vagy akár „csak” egy Nyilas Elekért, Illés Béláért.

A honlapos videókat készítve akadtunk sok elfeledett névre az elmúlt idők beharangozott nagy tehetségei közül. Mervó, Filkor, stb. Nem akarom már most temetni a válogatottat, de be kell látni végre, MLSZ szinten az elmúlt 20 év teljesen vakvágány volt, és ennek most a válogatott issza meg a levét. Sikerpropaganda ide vagy oda, nincs igazi szakmai koncepció, ezért hiába a beinvesztált milliárdok, az út a semmibe vezet. Így a 20. forduló előtt nézem a reklámokat, és egyszerűen nem értem miért nem látják be a vezetők; most van csak igazán szükség a szurkolókra! Azokra a szurkolókra, akiket sokadszor köpnek szembe! Most például azzal, hogy statisztálnak ehhez a színjátékhoz, amit egy tradicionális összecsapással, a Derbivel művelnek. Ez van, amikor bankárok, politikusok, politológusok, bolgárkertészek vezetnek egy sportszervezetet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

Demonstrációra készül Roderick Duchâtelet és az Újpest FC?

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!