Itt most nem labdarúgásról van szó. Kevés szó esik csonkahonban a bravúrt bravúrra halmozó Sepsi SIC kosárcsapatáról. A román női kosárlabdát szerénytelenség nélkül mondhatják, hogy leuralja a székely csapat.

 

A semlegesterfel.com oldalon álltalában labdarúgó hírekkel foglalkozunk, de a határon túlról érkező híreket is meg fogjuk osztani. Hála Istennek van minek örülni, és büszkének lenni. 

Egymás után háromszor lett bajnok a szentgyörgyi alakulat a SIC, ami Sepsiszentgyörgy másik büszkesége a futballcsapat mellett. A SIC azért előrébb jár hiszen alig talál legyőzőre évek óta a szomszéd országban. Természetesen nem csak székely lányok alkotják a csapatot de le merem írni az itt játszó légiósok, teljesen átélik azt mit éreznek a szurkolók minden egyes győzelem után. Minden mérkőzésen szól a Székely Himnusz és ez büszkeséggel kell , hogy eltöltsön minden Magyar és Székely sportszerető szurkolót, akinek vannak nemzeti érzései.

f4

Jó szórakozást kínál a február 15 kezdődő hétvége, hiszen a lányok már a román kupa final fourjában vannak és begyűjthetik megint a kupát. Ne feledkezzünk meg a legjobb négy másik székely gárdájáról a Kézdivásárhelyi SE kosarasairól sem.

A kosárlabdaprogram a labdarúgómérkőzéssel össze van hangolva így aki akar mindegyiken ott tud lenni, és bíztathatja a "lányainkat, fiainkat".

A program:
Február 15., szombat:
* 16.30 óra: FCC Baschet Arad vs Kézdivásárhelyi SE
* 19 óra: Bukaresti Agronomia vs Sepsi-SIC
Február 16., vasárnap:
* 19.30 óra: DÖNTŐ
A mérkőzéseket a FRB TV élőben közvetíti.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!