Tudjuk, hogy a hazai élcsapatok kényszerhelyzetben vannak, és azt is tudjuk, hogy a kiemelt anyagi lehetőségeik miatt talán könnyebb a helyzetük, de véleményük nekik is van a légióskorlátról és annak megszüntetéséről. Itt most Rebrovét olvashatjuk.
 
Rebrov is egy olyan futballkultúrájú országból érkezett ahol még van értéke a saját nevelésnek, hisz bevételt igazán abból tud teremteni egy Kelet - európai csapat. Persze az más kérdés, hogy Magyarország - mint sok minden másban is - teljesen másra építi labdarúgását mint szomszédai.
 
„Ez a Magyar Labdarúgó-szövetség döntése, bár szerintem kellene ennek egy limitet szabni mondta el véleményét a zöld-fehérek ukrán trénere. – Ezzel együtt megértem a döntés hátterét, így szeretnék elérni, hogy a top három klubcsapat sikeres legyen a nemzetközi porondon. Innen nézve talán jó döntést hoztak."
 
A Fradi hazai mérkőzések előtti sajtótájékoztatóján ehhez még hozzátette, szerinte az itteni szurkolók inkább a magyar játékosokat, és az akadémiákról kikerülő tehetségeket szeretnék látni, és nem a légiósokat. Ha Dinamo Kijev meccset nézne, neki se tetszene, ha egyetlen ukrán futballista sem kapna helyet a kezdőben.
Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!