A címbeli idézettel természetesen egyetértünk, de kiegészítenénk annyival, nem mindegy milyen áron. A valamikor szebb napokat látott Kassai Viktor megkezdte áldásos tevékenységét az orosz medve otthonában. Nagyon sajnáljuk, hogy nemzetközi tapasztalatait nem a honi játékvezetői testületében kamatoztatja.

Valamikor büszkék is lehettünk rá , hogy legalább játékvezetőink a tornánk döntőjében kaptak helyet. Személyes találkozások az NB1 ben és azután a rengeteg hiba itthon és a nemzetközi mérkőzéseken is viszont bebizonyatotta, Kassai Viktor sem tévedhetetlen - mint egyikünk sem - de van aki ezt belátja és van aki személyes támadásnak vesz minden akár szakmai kritikát, és arroganciával próbálja ezt kompenzálni. "Kár érte jó ügynök volt"...

Kassai Viktor, az orosz játékvezető ibizottság új vezetőjeként magasabb fizetést szeretne elérni az orosz bírók számára. Hozzátette, szerinte nem egészséges, ha minden nap tartanák a kapcsolatot a média képviselőivel.

Január 9-én hivatalosan is megkezdte a munkáját az orosz játékvezetői bizottság új vezetőjeként Kassai Viktor, aki a napokban a törökországi Antalyában tartott sajtótájékoztatót. A 44 éves magyar exbíró a sajtóeseményen többek között beszélt arról, nagyobb fizetést akar kicsikarni az orosz játékvezetőknek, és hogyan szeretné tartani a kapcsolatot a médiával.

– Meg akarjuk mutatni, hogy készen állunk a videóbíró megvalósítására, ezért úgy döntöttünk, hogy ismét felhívjuk a figyelmet a VAR-projektre, ami nagyon fontos az Orosz Labdarúgó Szövetség számára. Leonid Kaloshin nagyon komoly előkészítő munkát végzett. Emlékeztetnék mindenkit, hogy a VAR-t a bajnokság 20. fordulójában fogják használni – kezdte Kassai arra a kérdésre válaszolva, mit jelent a pulóverén látható a “VAR figyel téged” felirat, majd rátért a bíró fizetésekre.

– Természetesen mindannyian szeretnénk több pénzt kapni. Ugyan véleményem szerint a bírók fizetés elegendő, de erről a témáról már a játékvezetői bizottsággal is beszélgettünk, megpróbálunk megfelelő megoldást találni arra, hogy a helyzet javuljon – jelentette ki, és elmondta a véleményét média képviselőivel való kapcsolattartásról.

– Nem zárjuk be a kapukat az újságírók előtt, de nem fogunk minden nap kommunikálni a médiával. Egy megfelelő rendszert szeretnénk kialakítani. Olykor nincs értelme annak, ha napi kapcsolatban vagyunk. Inkább szóljon ez a minőségről, ne pedig a mennyiségről – idézte Kassai szavait rfs.ru.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!