Már a Puskás Aréna tervezése/építése során felvetődött, hogy a fenntartási költségek miként alakulnak majd. Az akkori becslések évi 1 és 2 milliárd közötti összegről szóltak, és a becslések - legalábbis a hírek szerzői szerint - helyesnek is bizonyultak.
 

Rengeteg vita volta arról, hogy kell a stadion, vagy nem, hogy mekkora legyen, hogy milyen, hol legyen (!!!), mit tudjon még a focimeccsek megrendezésén kívül, stb, stb... Ahogy ebben a vitába sem vettünk részt, így az üzemeltetési költségeket érintő turbulenciában sem akarunk részt venni.

Viszont fontosnak tartjuk, hogy mindenki, akinek van gondolata a témában, írja le, mondja el! Miért fontos ez? Mert ahhoz, hogy mindenki, akit érdekel a téma, akkor tud igazán pontos véleményt kialakítani, ha minél több érvet/ellenérvet ismer meg!

Addig is a tény, azaz a kormányhatározat, ami világosan fogalmaz az üzemeltetési forrás tekintetében:

puskás cikkbe

 
 
Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!