Totál magam alatt vagyok, mert a dák verbálpallos Gigi Becali még egyáltalán nem nyilatkozott az alábbi témában, sőt mintha eszébe se jutott volna, hogy a magyarok megint ármánykodnak a római légiósok büszke leszármazottai ellen.

 

A hír:

Adrian Rus hamarosan újra edzésbe állhat.                                                                                                                                                         

2020-ban még nem állhatott Joan Carrillo vezetőedző rendelkezésére a Mol Fehérvár FC román válogatott védője, Adrian Rus. A 24 éves játékos esetében végül a műtét mellett döntött az orvosi stáb, amelyre a hét folyamán került sor.

Rus Adriánt alhasi, combba sugárzó panaszok miatt minimál invazív eljárással, sportsérv miatt megműtötték. Hamarosan újra edzésbe állhat– nyilatkozta a klub honlapjának dr. Kovács Tibor csapatorvos.

A nyáron igazolt, 23 éves Rus a szezonban hat NB I-es, három NB III-as bajnokin, valamint három MK-meccsen volt kezdő a fehérváriaknál.

(rangado.24.hu)

Nekem teljesen egyértelmű, hogy a korábban kizárólag vállalt nemzetisége miatt nem játszatott focistát most már egyenesen késsel akadályozzák abban, hogy mindent vivő válogatottja élén megnyerje az Univerzum Bajnokságot!

Gigi, öregszel?

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!