Remény, várakozás, tét, küzdelem, hit és vakhit... Ezeket az itt még üres szavakat fogja megtölteni tartalommal a pályán látott játék. Minden forduló előtt új remények - és új kételyek - ébrednek. Nézzük miben bíznak és mitől tartanak az edzők játékosok, szakmai stáb-tagok a a 22. forduló előtt! Na meg mi!

 

Bp. Honvéd - Felcsút

Giuseppe Sannino:

Nem könnyítette meg a felkészülést a szombati meccsre, hogy szerdán még Szombathelyen játszottunk 120 perces kupacsatát, ezért különösen nagy hangsúlyt fektettünk a regenerációra, hogy újra feltöltsük az akkumulátorokat, hiszen szombaton fontos összecsapás vár ránk.

Hornyák Zsolt:

Úgy érzem, rátaláltunk a helyes útra, az utóbbi meccseken azt a játékot és elszántságot láttam a csapatomtól, amelyet szeretnék. Remélem, a kispestiek ellen is sikerül folytatni a jó sorozatunkat, és idegenben is begyűjtjük a három pontot.

ST:

Döntetlen-szagú a találtkozó…

 

Kaposvár - Újpest

Waltner Róbert:

Nem úgy megyünk ki a pályára, hogy feladjuk, mert ez az út nem vezet sehová. Megteszünk mindent a sikerért, hiszen mikor kapujuk el az Újpestet, ha nem most.

Nebojsa Vignjevic:

???

ST:

Nebojsa, mizu? Az Újpest győzelmére van nagyobb esély, de amilyen katyvasz van most a Megyeri úton, bármi is lehet.

 

Kisvárda – Diósgyőr

Feczkó Tamás:

Nagyon fontos, hogy több győztes párharcunk legyen, valamint azt az agresszív játékot, amit ellenünk képviselnek az utóbbi időben, jól tudjuk lereagálni. Fontos lesz ismét, hogy a kínálkozó lehetőségeket jó százalékban értékesítsük. 

Bódog Tamás:

A heti munka arra volt kihegyezve, hogy milyen csapattal tudunk majd a hétvégén kiállni, de természetesen most még fölösleges lenne arról beszélni, hogy ki az aki a hétvégén harcra fogható lesz. Bízunk benne, hogy holnap egy nehéz feladat elé állítanak a játékosok, és mindenki a legjobbját nyújtja.

ST:

A kevés várható gól ellenére is izgalmas találkozó lehet ebből!

 

Fehérvár – Zalaegerszeg

Joan Carillo:

Igen, szinte egymás után háromszor találkozunk most a Zalaegerszeggel. De nem igazán foglalkozunk most ezzel, egyelőre a bajnokira koncentrálunk. Persze ha ott tartunk, akkor majd tovább szeretnénk jutni, de most a három pont megszerzése a célunk a mai bajnokin.

Márton Gábor:

Erős csapat a Fehérvár, minőségi játékosokkal rendelkeznek, de szeretnénk megnehezíteni a dolgukat. Mindkét együttes sok mérkőzést játszott elmúlt hetekben, remélem, mi jobban bírjuk a kettős terhelést, és jó eredménnyel távozunk majd Fehérvárról.

ST:

Több esélye van annak, hogy a Fehérvár javul, mint annak, hogy a zalaiak újabb szintet lépjenek.

 

Paks – Debrecen

Sajbán Máté:

A DVSC edzőt váltott a télen, melyből kifolyólag stabilabbak lettek. Véleményem szerint az összeszedettségük az impulzusváltásuknak köszönhető. Fontos lesz, hogy stabilan játsszunk, és addigra kijavítsuk a mostanában ránk jellemző rossz első perceket.

Vitleki Zoltán:

A játékosok készen állnak, tudják, mit kell játszani és mentálisan is erősek. Az életükért küzdenek az atomvárosiak, ezért fontos, hogy megtaláljuk a gyenge pontjait. Egész héten azon dolgoztunk, hogy kijavítsuk az elmúlt összecsapásunkon elkövetett hibáinkat. Egy biztos, top állapotban kell futballoznunk, hogy nyerni tudjunk. 

ST:

A Loki az esélyes, a Paks most csak a játék elrontásával tud valamilyen eredményt elérni.

 

Mezőkövesd – Ferencváros

Serhii Rebrov:

A Mezőkövesd jó csapat, jó futballt játszik, nem érdemtelenül áll a bajnokság harmadik helyén. Nagyon örülünk a MOL Fehérvár legyőzésének, de nem eshetünk bele abba a hibába, hogy a meglévő előnyünk birtokában elkényelmesedjünk, éppen ezért számunkra a szombat esti meccs is ugyanolyan fontos lesz, mint a többi. Ezúttal is muszáj lesz nyernünk, hogy a szezon végén teljesítsük a célunkat.

Kuttor Attila:

A játékfelfogásunk nem fog változni, a bajnoki címvédő ellen is a saját játékunkat szeretnénk játszani, amivel remélhetőleg eredményesek tudunk majd lenni a mérkőzésen. Azt megígérhetem, hogy most is mindent meg fogunk tenni a győzelemért.

ST:

Ha mindkét csapat a nyíltsisakos harcmodort választja, sok-gólos, fordulatos meccs lehet belőle!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!