Sajnos a határon túl is szeretik az összeesküvés elméleteket a szurkolók, ezért közleményt volt kénytelen kiadni az OSK sajtóirodája.

A Február 16. án lejátszott mérkőzés után amit otthon veszített el a Botosanival szemben az OSK, a következő közleményt adták ki:

A Sepsi OSK vezetősége határozottan visszautasít mindennemű nyílt vagy burkolt, alaptalan vádaskodást, híresztelést, amely kétségbe vonja a mérkőzések körülményeinek tisztaságát.
A Sepsi OSK számára az egyetlen járható út a tiszta verseny, éppen ezért elfogadhatatlan minden olyan manipulatív kísérlet, hangulatkeltés, amellyel egyesek klubunk hitelét próbálják rontani.
Csapatunk tisztességes versenyben kívánja megmérettetni magát, szakmai és erkölcsi szempontból is a becsület vezérel minket. Nemcsak szlogenek szintjén megfogalmazott célnak tartjuk, hogy mindent átláthatóan, tisztességesen és becsületesen csináljunk, hanem ehhez is tartjuk magunkat.
Megelégelve klubunk rossz hírét keltő, alaptalan vádaskodásokat, a rágalmazókkal szemben a Sepsi OSK megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Tisztelettel

Sepsi OSK, sajtóiroda

Ezután 23. án idegenben értékes 1 pontott szerzett a székely alakulat az Astrával szemben 2 - 2 

Továbbra is figyelemmel kísérjük a Székelyföld és a gúnyhatáron túli magyar sportéletet

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!