Ötödször román kupagyőztes és tulajdonképpen leuralja a román kosárlabdát. Bő évtizede szinte a semmiből jött és azóta  szárnyal. Ez a Sepsi SIC. Mi a sikerük titka, és kik hozták létre ezt a csodát Székelyföldön?

 

Ambrus Józseffel elnökségi taggal és két szurkolóval, Ledán Sándorral és Tímár Attillával beszélgettem a szentgyörgyi sportcsodáról. A válasz egyszerű még ha nincs is talán konkrétan a riportban kimondva. A kulcs a hit , bizalom, munka, szeretet. Talán ezek a kulcsfogalmak. A vezetők és szurkolók hittek és hisznek, hogy meg lehet csinálni azt amiről az ember csak álmodik. Ezek az emberek bíznak egymásban. Keményen dolgoznak azért, hogy az álom ne csak álom maradjon. És talán a legfontosabb a szeretet. Az a szeretet ami ezt az egész közeget körülveszi. A "szentgyörgyi csoda" pédául szolgálhat minden magyarnak, akik hisznek a közösség összetartó erejében.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!