Egyszerűen nem értem mit akar elérni az Újpest FC vezetősége. Bohózatba illő ami már a 4. kerületben megy. Külső szemlélőként azt is gondolhatnám nem jutott tudomásukra, hogy csapatuk szurkolói bojkottálják a meccsek látogatását.

 

Az is nevetséges, hogy mindent elkövetnek a jelek szerint, hogy minél távolabb játssza a nagy múltú klub a mérkőzéseit az otthonát jelentő Megyeri úttól. Az, hogy teljes a káosz már a játékosok is megerősítették és Vignjevic edző is tett rá utaló nyilatkozatot. ?Most pedig megfejelik azzal az egészet, hogy szurkolói buszt akarnak indítani a bojkottáló szurkolóknak. Mi van? Nem maga a gesztus a gond, hiszen egy egészséges futballközegben ez természetes lenne, de mindez miért pont most jutott a vezetőség eszébe. Több lehetőség is felmerült bennem persze csak ötletelés szintjén.

  • Mivel a vezetőség semmilyen szinten nem foglakozott a szurkolói élettel nem vették észre , hogy bojkott van?
  • Pénzt akarnak egy baráti szállítmányozó cég zsebébe dugni?
  • Talán fel akarják mérni azon szurkoló számát, hogy kik azok akiknek mindig minden rendben (szalámizós technika) a szurkolók megosztása?
  • És talán egy rosszindulatú feltétételezés. Mivel a busz indulási helye köztudomású esetleg arra számítanak, hogy vérmesebb bojkottáló szurkolók esetleg megjelennek az indulás helyszínén és megpróbálják lebeszélni az esetleg mégiscsak útra kelőket. Ezzel a provokációval, kihasználva az alkalmat megint arra, hogy a szurkolókat lehessen hibásnak kikiáltani?

Főleg ez utóbbi feltételezés ami még gondolati szinten is elborzaszt, továbbá az, hogy ez az egész történik az MLSZ orra előtt, mi több hozzájárulásával. Ilyenkor mindig arra gondolok miért is van ez a szervezet. Talán nem az lenne az MLSZ feladata, hogy a mindenkori Magyar Labdarúgás törvényszerűen és annak fejlődése érdekében működjön? Nekem úgy tűnik nagyon nincs így.

 

Újpest FC közlemény

Csapatunk február 29-én (szombaton) 17:00-tól lép pályára (kapunyitás 16.00-kor) a ZTE Arénában (Zalaegerszegi Városi Stadion) (cím: Zalaegerszeg, Október 6. tér 16, 8900), hogy megmérkőzzön a PAFC együttesével.

A pályaválasztás okáról korábbi cikkünkben írtunk.

Elővételi jegyárusítás szerdától péntekig 10:00 és 17:00 óra között az Újpest FC Shopban!

Online vásárlás a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül lehetséges.

VÁLTOZÁS A JEGYÉRTÉKESÍTÉSI SZABÁLYZATBAN

Az MLSZ által meghatározott új szabály alapján a normál biztonsági kockázatú mérkőzések alkalmával sem személyes adatok (név, születési hely és idő), sem klubkártya vagy fényképes igazolvány bemutatása NEM SZÜKSÉGES. Ez többek között azt is jelenti, hogy az online jegyvásárlás mostantól klubkártya, és személyes adatok megadása nélkül is elérhető mindenki számára!

A találkozó előtt személyesen a Viszlay Sportban (1042 Budapest Árpád út 64.) is lehetőségük van megváltani tikettjüket, erről részletes információkat ITT érhetnek majd el.

A mérkőzésre érvényes jegyárak, szektorbeosztások:

Helyszínen, online és elővételben is!

Északi lelátó (hazai):           1 000 Ft                              

Vendég:                                1 000 Ft                              

A 14 év alatti és 65 év feletti ingyenes belépők – technikai jegy kiváltása szükséges, mely csak személyesen, pénztárban váltható ki a kedvezményre való jogosultságot igazoló igazolvány bemutatásával, online ez a jegytípus nem elérhető!

Természetesen tudjuk, hogy nagy a távolság, éppen ezért szurkolóink részére a mérkőzés napján ingyenes buszjáratot indítunk a Szusza Ferenc Stadion elől, így is segítve, hogy csapatunk ne nélkülözze a tizenkettedik játékost. A buszos utazásra regisztrálni kell az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen február 27-e délután 18:00 óráig. Az utazás részleteiről pénteken délután tájékoztatjuk az érintetteteket.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!