Az IFAB (International Football Association Board) tanácskozása előtt Gianni Infantino megosztotta gondolatait széles e világgal. Ez így szokás, semmi különös, de olyat mondott, amitől alighanem hátast dobott az MLSz teljes vezérkara!

 

Mitől álltak fejre a szövetségnél? Ettől:

„Nyilvánvaló, hogy rövid távon a továbblépés érdekében megoldás lehet szurkolók nélkül játszani.”

Hoppá! Nálunk megoldott, hogy mi a teendő, ha nincs szurkoló, megvan a recept, tessen már kicsit odafigyelni! Nyugaton megoldották? Dehogyis! Totál benézik, a szurkoló csak problémát jelent… Vágási?

És az ürge még tetézi:

„Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy egy sorozat hónapokig zárt kapuk mögött fusson.”

Most komoly, hogy azt hiszi zártkapu kell ahhoz, hogy ne legyen szurkoló? Milyen provinciális gondolkodás már ez??? Kicsiben gondolkodik, mert nincs meg neki, hogy nem szurkoló, hanem pénz kell! Hát nem vili, hogy a nagy lóvét sejkek, meg más szórakozott milliárdosok hozzák a fociba? Ébresztő!!!

Persze félrevezető, hogy Atalanta-Sassuolo, Verona-Cagliari, Torino-Parma és az Internazionale-Sampdoria találkozók elmaradnak, ugyanúgy, mint a svájci futball-liga (SFL) minden hétvégi mérkőzése – tekintettel a járványveszélyre. Infantino ugyanis svájci-olasz, így tuti nem esett le neki a giga üzleti lehetőség.

Ideje lenne feltenni a kérdést; Pénzt akar, vagy focit?

És ideje lenne annak is, hogy bekopogtasson az MLSz-hez a megoldásért…

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!