Korán reggel számoltunk be arról, hogy a Bayern szurkolók tiltakozása miatt meg kellett szakítani a játékot a Hoffenheim otthonában meccsüket (ITT). Az ok: Hopp, a Hoffenheim tulajdonosa súlyosan vétett a Budesliga szabályai ellen. Most újabb meccsen tört ki a botrány!

Az Union Berlin Wolfsburg elleni otthoni meccsén tudatták a szurkolók, hogy nem akarnak olyanokat a fociban látni, akik egyértelműen vétenek a fennálló szabályok ellen. Jó példa ez az összefogásra, arra, hogy a szurkolóknak bizonyos kérdésekben igenis fel kell vállalniuk az egyébként értelemszerű sorsközösséget.

hopp2 cikkbe

Most jelzem; nálunk ilyen nincs, mert minden redben van, és nem fordulhat elő, hogy bármely klub tulajdonosa vét a szabályok ellen! Ha valaki mégis páthuzamot vél felfedezni, az csak a véletlenek sorozatának látszólagos egybeesése lehet. 

 

Pin It

Hozzászólások (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Nem inkább a szövetséget kellene cincálniuk, hogy mindezt hagyták az öregnek? Vagy ahhoz már nincs elég vér a puczájukban?

Csabai Kolbi
Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!