Németh Krisztián újra itthon! Mielőtt belekötne bárki, idézek: „Pályafutásom nagy részét külföldön töltöttem, és most meghoztuk azt a döntést, hogy – Amerikában ugye lejárt a szerződésem – kicsit közelebb szerettünk volna jönni, és ennél közelebb nem is jöhettünk volna.”

 

Menyasszonya dunaszerdahelyi, így Némónak aztán ez tényleg nem idegen pálya. Sok sikert kívánunk neki – úgy a pályán, mint a magánéletben! Az alábbi interjú talán sokaknak magyarázatot arra, miért éppen ez a döntés született.

Reméljük, hasznos tagja lesz csapatának, mert igenis kellenek azok a tapasztalt játékosok, akik a fiatalok útját egyengetik, és akik még ma is képesek döntő helyzetekben higgadtak maradni, és meccseket eldönteni!

Üdv itthon, Némó!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!