Gianni Infantino, a FIFA elnöke fontolóra veszi több nemzetközi mérkőzés elhalasztását az elkövetkező időszakban a koronavírus veszélye miatt. Az Izland és Románia közötti mérközés is veszélyben.

 

Az Izland és Románia közötti mérkőzés megrendezése is veszélybe került. A GSP.ro újságírói a múlt héten elmentek Reykjavíkba, és hóval borított stadion valamint a  kedvezőtlen időjárási előrejelzés kétségessé teszi az osszecsapást. A rossz időjárási viszonyoknak mellett a koronavírus fenyegetésre is felhívták a figyelet .

"Jelenleg nem zárnék ki semmit. Remélem, hogy nem jutunk erre a pontra. Ugyanakkor nehéz lesz globális intézkedést megtenni. A vírus nem azonos mértékben érintette az összes országot.De nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az emberek egészsége fontosabb, mint bármelyik futball mérközés.A biztonság a legfontosabb. Sajnos úgy tűnik, hogy a koronavírus terjedését nehéz megelőzni. Ha nincs más lehetőség, akkor igen, akkor  át kell gondolnunk annak a lehetőségét, hogy elhalasszuk a mérkőzést "- mondta Infantino a BBC-nek.

forrás :www.gsp.ro

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!