Sajtóhírként jelent meg , hogy a DAC középpályását vinné a Slavia. Jó lenne ha BL ben szerepelő csapatban kapna helyet egy magyar játékos.

 

A portál szerint a Slavia a hatos pozícióra kinézte magának a DAC magyar középpályását, Vida Mátét. A Slavia jelenleg vezeti a cseh Fortuna liga táblázatát, ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt.

A 23 éves középpályás 2018 nyarán a Vasas együttesétől érkezett Dunaszerdahelyre, azóta 63 mérkőzésen lépett pályára és ez alatt 4 gólt szerzett. Stabil tagja volt a magyar U21-es válogatottnak, a felnőttek között 6 mérkőzésen lépett pályára.

Szerződése 2021 nyaráig köti a DAC csapatához, a Transfermarkt pedig 700 ezer euróra becsüli a játékos értékét. Természetesen, mivel már lejárt az átigazolási időszak, a klubváltás csak nyáron jöhetne szóba.

forrás: sportolunk.sk

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!