Nem tagadom kedvelem Bódog Tamást. Kedvelem, ahogy a futballnak rendel alá mindent. Keményfejű? Igen. Öntörvényű? Lehet. Viszont egy valamit nem lehet elvitatni tőle, hisz abban, amit csinál. Nemrég egy MLSZ konferencián előadást tartott, amiről beszámoltunk, és ott sikerült egy rövid interjút is készíteni vele.

 

Ahogy írtuk is a cikkben szemtől szembe ment a jópofi de kint a büfében meg…”Mit akar ez?” Sajnos ilyen ez a pop…futballszakma , de ezt Tamás jól megtanulta Diósgyőrben. „Néhány embernek nem gerinc volt a jele az óvodában” mondta néhány napja, és aztán ezt:

„Tanultam a hibáimból, nem feltétlenül fogok beleállni olyan dolgokba, amikről tudom, hogy igazam van, viszont sanszom sincs Magyarországon megcsinálni.”

Vajon mi az, amibe nem áll bele többet? Hogy nem vitatkozik egy futballistával, aki még a tiltás ellenére is a masszőrnél is mobilozott? Vagy, hogy mondjuk , a segítői ne bratyizzanak és piáljanak a játékosokkal a szálláson?Nem áll bele többet abba, hogy szól a főnökének, hogy meglopják? Vagy nem áll bele abba, hogy konfrontálódik egy játékossal, mert nem megfelelő a hozzáállása edzésen? Stb…Nehéz azt megemészteni valakinek aki profi közegből jön, hogy itthon hogy mennek a dolgok és mellbevágja a Magyar Futballvalóság. Lehet az is, hogy nem jó az a módszer amit ő követ...de neki legalább van, és az mindehol működik a világon ahol komolyan veszik a futballt, vagy a sportot.

Olvasom sok helyen, Bódog csak egy lufi, mit rakott le az asztalra? Kérdem én akkor azok, akik 30 év rontják a levegőt a focinkban vajon mit tettek le az asztalra? Véleményem szerint Bódog nincs jó helyen, mert a Magyar Labdarúgás szégyene hogy,  Kisvárdák. Mezőkövesdek, Felcsútok az első osztályban vannak azért, mert egy érdekkör úgy látja, jónak átrajzolja a Magyar Labdarúgás évszázados térképét.

Ez az érdekkör rátelepedett a Labdarúgásra. Ez az érdekkör át van szőve politikával , gazdasági érdekekkel, személyi kultusszal, de sajnos nem ez a legnagyobb bűne ennek a szövevényes hálónak, hanem az, hogy kiöli a versenyhelyzetet a futballból és a beleölt tömérdek pénz ellenére sem hajtja előre a labdarúgást szakmailag.

Ez a közeg maga alá gyűr mindenkit, aki csak egy kicsit is másképpen gondolkodik, és remélem nem erre gondolt Tamás is amikor arra célzott nem áll bele dogokba. Mert ennek a rendszernek nincs se Isten se ember, se szurkoló se senki csak,  a belterjes saját közege, a félművelt sikerpropagandát toló megvásárolt, vagy megfélemlített médiája, a szakmai döntésektől mentes futballszövetsége .

Féltem Bódogot meg azokat, akik karakteres véleményt fogalmaznak meg, mert ez nem az ő világuk, pedig ráférne a Magyar Labdarúgásra sokak karakteres véleménye és az igazi szakmai vita és végre egy irányvonal, amit követni lehet.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!