Február 27-én adtunk hírt arról, hogy a Székely Nemzeti Tanács európai polgári kezdeményezést indított a nemzeti régiók védelméről. A kezdeményezés elindításáért a Székely Nemzeti Tanács hat évig pereskedett az Európai Bíróságon, annak sikere mindenki érdeke, ezért a beterjesztők aláírásra buzdítanak mindenkit a nemzetiregiok.eu oldalon.

A polgári kezdeményezés sikeréhez minimum 1.000.000 aláírás kell. Február 27-én 150.000 aláírást regisztráltak, ma pedig 190.000-nél tartunk. Ez bizony még nem elég!

Részletes leírás arról, hogy mit tartalmaz a beadvány:

http://nemzetiregiok.eu/

Közvetlenül itt lehet leadni a támogatói szavazatot:

https://eci.ec.europa.eu/010/public/#/initiative

Ne feledjük el, hogy már csak mindössze 90 nap áll rendelkezésre a szükséges támogatás megszerzéséhez! Az ügy fontosságára való tekintettel mindenki arra biztatok, hogy írja alá a kezdeményezést, ossza meg az információt!

Mert kell a barátság! Ahogy csak Török Ádi tudja megfogalmazni:

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!