Klopp - mint megtudtuk-rosszul borotválkozik. Sőt! Azt is megtudhattuk, hogy nem ért mindenhez (is!), mert ő egy futball-edző, akit hiába kérdeznek a koronavírusról... A riport érdekes, és tanulságos a hazai edzőknek, és futball-szakembereknek. Hogy hol a tanulság? Ha nem értik, irány pizzafutárkodni! Bár... oda is kellenek igenis komoly kvalitások!

Láss csodát; Klopp természetesen előadja, hogy nem ért mindenhez, nem tudja miért is kérdeznek erről egy híres, ámde a témához nem értőt... Van véleménye - nyilván van! - de ő pontosan tudja, hogy azért, mert ő a világ egyik legjobb edzője, még csak véletlenül sem ért az infektológiához.

Így:

"Nem szeretem az életben azt, hogy egy ilyen fontos témakörben egy futballmenedzser véleménye érdekes. Tényleg nem értem. Akár önt is kérdezhetnénk, ebből a szempontból ön is pont ugyanolyan, mint én. Egyszerűen nem fontos az, hogy mit mondanak erről a híres emberek. Megfelelő módon kell beszélni az egyes dolgokról, nem olyan embereknek, mint nekem. Ha valamiről beszélni kell, olyan emberek tegyék, akik értenek is hozzá, és elmondhatják az embereknek, hogy ezt vagy azt csinálják, és akkor minden rendben lesz, vagy éppen nem lesz rendben. De ne futballmenedzsereket kérdezzünk, ezt nem értem. Politika, koronavírus – miért én? Baseballsapkát viselek és rosszul borotválkozom." (forrás: nemzetisport.hu)

Mindez élőben:

Nincs más szó, mint az, hogy a zseni pont egy olyan ember, aki ismeri korlátait, és pontosan tudja hol vannak azok, valamint nem fél kimondani, hogy azok bizony léteznek. Nos, kedves mindentudó fociguruk? Vélemény? 

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!