A legnagyobb online stadionadatbázis, azaz a StadiumDB.com szavazást indít 2019 legjobb arénájáról. A listára felkerült a Puskás Aréna is. Idén a szakmai zsűri mellett végre a közönség is szavazhat, tehát te is le tudod adni szavazatodat.

Csak egy aprócska megjegyzés; a Pukás Aréna nem keverendő a Pancho Arénával – még akkor sem, ha ez valójában egy névazonosság…

SZAVAZZ ITT!

 puskar cikkbe

De nemcsak a Puskás Aréna került ám fel, ott van a listán a DAC MOL Arénája is! Rajtuk kívül vannak még mindenféle csilivili stadionok – nem kétséges, hogy azok is jók! -, de nekünk ugye semmit nem jelentenek, így nem kétséges, hogy a szavazatok hol landolnak majd!

HAJRÁ MAGYAROK!!!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!