Tűrhetetlen, hogy egyesek nem képesek észrevenni az értékeket és az azokat megteremteni akaró hősöket. Ezek közé a hősök közé tartozik Szöllőssi György, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett például abban, hogy a legnagyobb Magyar futball legenda Puskás Ferenc neve örökre fennmaradjon, egy kiváló csapat és akadémia képében. Futballklasszisok tucatjait adták és fogják adni a Magyar Labdarúgásnak ezen intézmény falai és zöld gyepe.

 

Egyes politikusok nem átallanak olyen megállapításokra jutni a Sportújságírói Szövetség elnökéről, mint ami alant olvasható .Gondolván azt, hogy Ő a polgármester mert egy város munkahelyeiről, egészségügyéről, megélhetéséről, lakosságának jövőjéről dönt, mindjárt megszólíthatja a róla építő és igen intelligens hangnemben leírt kritikát megfogalmazó nagyra becsült nagykövet és elnök urat. Jó hogy azt nem mondja alpári stílusban, hogy nem a futball hanem a „f…nagykövete vagy te „ Szörnyülködve olvassák el ezt a gyalázatos nyilatkozatot kedves olvasóink

 „Olvastam az írást és meglepődtem. Azt hittem, hogy a sporttal összefüggésben a Győri ETO felnőtt focistáinak utóbbi időszakban nyújtott teljesítményénél már nem tapasztalok gyengébb …, hát, nehezen mondom ki, hogy munkát. Külön megdöbbentő, hogy ez az ember egy ilyen patinás újság főszerkesztője lehet. Azt pedig nagyon remélem, hogy ha valóban „nagykövet”, akkor ez az állapot nem tart már sokáig az életében, mert ebben a kinevezett pozícióban nem engedheti meg magának senki, hogy ilyen alpári módon fogalmazzon. Ráadásul úgy írogat összevissza, hogy az alapvető újságíró etika szabályait sem tartja be, hiszen tényszerűen teljesen tájékozatlan. Egy igazi „túlbuzgómócsing”, aki feltehetően soha nem volt túl erős a sportban sem”.

Egyszerűen nem találunk szavakat erre a nyers trágárságra . Mi támogatásunkról  és szolidaritásunkról biztosítjuk elnök nagykövet és főszerkesztő urat, és a sport a futball sőt talán egész Magyarország ellenségének tekintjük aki helyt ad efféle gondolatoknak. Önnel vagyunk elnök nagykövet és főszerkesztő úr

 

Pin It

Hozzászólások (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Zseniális! Csak értse mindenki a zirónilyát benne

Kolbis Béci
Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!