Ehhez nem nagyon lehet mit szólni. Esti adásunk 20.00. órától a sajnálatos eseményt fogja taglalni.

 

Tilos 100 főnél nagyobb beltéri rendezvényt tartani

Szerdán délután sajtótájékoztatót tartott a magyar kormány kora délutáni kormányüléséről tartott sajtótájékoztató Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, amelyen ismertette: a magyar kormány a rendszerváltás óta példátlan döntéseket hozott a koronavírus-járvány miatt.

„A diagnosztizált egyedi betegek száma hazánkban egyre, csoportos gócok is kialakulhatnak. A kormány célja a megelőzés érdekében mindent megtenni, ezért az operatív törzsé s a Belügyminiszter javaslatára a kormány rendkívüli jogrendet és vészhelyzetet hirdet ki. A legfontosabb intézkedések: Olaszországgal, Kínával, Dél-Koreával és Iránnal szemben ma éjféltől beutazási tilalmat vezetünk be, ezen országok állampolgárai nem léphet be Magyarország területére. A magyar állampolgárok 14 napos hatósági karantén után léphetnek be. Az egyetemi oktatást távoktatás keretein belülre korlátozzuk. A 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket megtiltjuk.”

Utóbb újságírói kérdésre Gulyás miniszter kifejtette, ez az ő olvasatában gyakorlatilag zárt kapus sportrendezvényeket jelent. 

forrás : mti

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!