Az olasz Il Messaggero meghökkentő cikket írt arról, hogyan próbálta meg Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke elérni azt, hogy az Európa-liga halasztások nélkül folytatódjon. A lap szerint ki akarta zárni azokat a klubokat, amelyek miatt nem lehet lejátszani egy-egy mérkőzést.

„Tudja mennyi gondunk van egy ilyen nagy esemény szervezése során?"- kérdezett vissza Ceferin, válaszolva arra a kérdésre, ami az EB június 12-i, római rajtjára kérdezett rá. Mint tudjuk, tegnap az UEFA közölte, hogy nincs változás a menetrendben, Rómában, a tervezett időpontban elrajtol az EB.

ceferin cikkbe 

Most komoly, hogy csak azért kell megtartani egy EB-t ilyen körülmények között, mert sok vesződség volt, mire sikerült megszervezni? Ha ezt az érvet elfogadnánk, azonnal kiállítanánk magunkról egy gyengeelméjűséget igazoló orvosi szakvéleményt…  

Miért kamuzik a fickó? Mondjuk volt némi pénzáramlás a rendezési helyek irányából? Vagy érdekelt azokban a vállalkozásokban, amelyek abból élnek, hogy fogadásokat lehet kötni (pl. az EB mindenféle eseményére - EB első gólja, leggyorsabban szerzett gól, bajnok, érmesek, stb. – csak a fantázia szab határt, hogy mire lehet fogadni). Netán a szponzorok irányából érkezett némi kenyérre való?

Márpedig biztosan van valami más a háttérben, hiszen amit most hallottunk az európai focifőnöktől, az bizony vérgyenge! Valami más, ami miatt bevállalja, hogy marhaságokat beszéljen… Az más kérdés, hogy – ezek szerint – szörnyen kevés fantáziával áldotta meg jósorsa. Mestere még jobb ebben, Csányi úr kreatívabb, de a tanítvány előbb-utóbb kinövi magát!

A lényeg: ha ezt komolyan gondolja Ceferin, ezért, ha nem gondolja komolyan, akkor meg azért, de mennie kell a football-ból!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!