Mint tudjuk, hazánkban kiépítésre került egy nem kis infrastruktúra pályafűtésre specializálva. Most itt a lehetőség, hogy magyar pályafűtés kerüljön minden európai stadionba! A hibrid gyepet meg kell hagynunk másnak, mert abban az újpesti referencia romba döntené az üzleti terveket… Irtt a lehetőség; az EB-t decemberre halasztják!

The Telegraph:

„Nem biztos, hogy 2021 nyara lenne a pótidőpont. Sőt! Az UEFA-n belül többen is amellett érvelnek, hogy a tornát nagyon is meg lehetne tartani 2020-ban, csak a nyári időszak helyett télen, decemberben.”

És ez megint egy óriási lehetőség, hiszen – beugorva annak, hogy lesz EB… - idén rövid téli pihenőt tartottunk, erre most kiderül, hogy évtizedekkel megelőztük a fejlett nyugatot azzal, hogy hosszas téli pihenőre rendeltük a játékosokat! Soha többet ilyen hibát!

pályafűtés cikkbe

Mert most mi van? AZ, hogy bajban vannak az angolok, mert ugye náluk igazából nincs is szünet, de a spanyolok szénája sem áll jól… Innentől kezdve viszont; a magyar fűtésen a magyar csapat toronymagas esélyessé vált! Ja, hogy van már fűtés a pályákon máshol is? Az smafu! Csak szabálymódosítás kell, és máris kiderül, hogy télig bizony át kell építeni az összeset! Micsoda ajándéka ez a sorsnak!

A nézőkért meg nem kell aggódni, mert simán lehet zártkapus az összes meccs, erre már van „jógyakorlat” az egész kontinensen, nemzetközi megmérettetések szintjén is! Különben pedig, ha lesznek is szurkolók, nem kell sokat bíbelődni velük, mert a méteres távolság megtartása miatt úgyis csak a bennfenteseknek marad hely. Most mondjam azt, hogy nálunk már ez is eleve megoldott volt?

Most mondjuk azt, hogy előre tudtuk? Ne, legyünk szerények… elég, ha mi tudjuk!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!