Mint tudjuk Spanyolországban (is) felfüggesztették a labdarúgó bajnokságokat, de ahogy most állnak a dolgok, nem kizárt, hogy ez nem felfüggesztés lesz, hanem egyszerűen itt a vége… A Barca máris jelezte, hogy ebben az esetben igényt tart a bajnoki címre.

Nem tudok ebben (sem) megdönthetetlen érveket felhozni a Barca igénye mellett, vagy éppen ellene, mert erre a helyzetre egyszerűen nincs kialakult gyakorlat. Bár – ha jól gondolom – vannak mindenféle szabályok arra vonatkozóan, hogy hol van a bajnoki sorozat azon pontja, ahonnan már végső győztes hirdethető, de ez most mit sem számít… Pedig nem ártana erre is egy szabály, ha már mindenféle – egyébként sokkal kevésbé fontos… - dologra vannak regulák.

Közen a La Gazzetta dello Sport arról cikkez, hogy igenis, le lehetne játszani a BL meccseit, méghozzá egymeccses formában, mert ha ezeket elkezdik május elején, akkor június végére le is zárhatják a tornát. OK, értem én, de azt már nem nagyon, hogy honnan tudja az említett újság, hogy május elejére minden rendben lesz? Minden ilyen csak spekuláció, nem több!

De hozzuk kicsit közelebb a Barca-témát! Mit szólnátok hozzá, ha most vége lenne az Nb1 küzdelmeinek, és végeredményt hirdetnének?

Nekem van véleményem erről, ITT el tudjátok olvasni, de előbb – hogy ne befolyásoljon a válaszban – inkább írjátok le, ti mit gondoltok erről!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!