Ma újabb intézkedéseket jelentett be Magyarország kormánya. Arról folyamatos vita megy, hogy időben, vagy nem, hogy ezt így kell kommunikáni, vagy sem, de ebbe mi én nem megyek bele, mert ez a szakemberek vitája kell, hogy legyen! Ugyanakkor most fel van dobva a labda, most felelősséget kell vállalni, nem lehet a kamu mögé bújni!

Miről van szó? Nem másról, mint arról, hogy most már kizárólag az MLSz-re van bízva, hogy mikéntis dönt. Dönt? Tud dönteni? Tud felelősséget vállalni?

Nézzük az újabb intézkedéseket:

Magyarország határait a személyforgalom előtt lezárják – csak magyar állampolgárok léphetnek be az országba.

Hétfő éjféltől a rendezvényeket általánosan betiltják, sportrendezvényeket is legfeljebb zárt kapuk mögött lehet megtartani.

Kávézók, éttermek, boltok 15 óráig tarthatnak nyitva, az élelmiszerboltokat, a drogériákat és a patikákat nem érintik a korlátozások.

Bezárnak az eddig még nyitva tartó színházak, mozik is.

Nos, ezúttal nincs kifogás, nem lehet másra kenni, ha rossz a döntés (bármi is legyen az), itt most kérem bekopogtatott a való világ a szövetség ajtaján.

Döntsetek!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!