Tisztelt NSO! Mi mindig kiírjuk a forrást , az újságírás íratlan és írott szabályai alapján kérjük tegyétek ti is ezt. 

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az NB I-es labdarúgóklubok közös elektronikus levélben jelezték a Magyar Labdarúgó-szövetségnek, hogy szeretnék elhalasztani a bajnokság következő fordulóit, amelyeket a szövetség tervei szerint a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött rendeztek volna meg.

 

Az MLSZ álláspontja a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben múlt héten még az volt, hogy amíg a kormány nem tiltja meg a sportesemények megrendezését, addig zárt kapuk mögött folytatódhat a bajnokság. Ennek megfelelően az elmúlt héten az NB I-ben, az NB II-ben és az NB III-ban is megrendezték az aktuális fordulót.

A hétvégén azonban több játékos, illetve a Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) is amellett foglalt állást, hogy a bizonytalan helyzetben fel kellene függeszteni a bajnokságot, az NB I-ben és az NB II-ben is.(Korábban ezt szorgalmazta a Magyar Sportújságírók Szövetsége is.)

A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy az NB I-es klubok közös e-mailben fordultak az MLSZ-hez, és kezdeményezték a halasztást. Arról egyelőre nincs hír, hogy már döntés is született volna az ügyben, de úgy tudni, ma már a szövetség is hajlik a halasztásra.

Az MLSZ hamarosan tájékoztatást ad a kialakult helyzetről.

A 26. FORDULÓ TERVEZETT PROGRAMJA
Március 21., szombat

16.00: Bp. Honvéd–Debreceni VSC (Tv: Duna World)
17.00: Kisvárda–Újpest FC
17.00: Paksi FC–Mol Fehérvár FC
17.00: Diósgyőri VTK–Mezőkövesd
17.00: Kaposvár–ZTE FC
19.30: Puskás Akadémia–Ferencváros

forrás:nso

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!