Törölték a tokiói olimpia lángfutóváltójához kapcsolódó ünnepségeket a nyári ötkarikás játékok szervezői. A döntés azután született meg, hogy a japán hatóságok felülvizsgálták a koronavírus-járvány terjedése miatti helyzetet.

A lángfutás útvonala nem változik, sőt, még nézők is jelen lehetnek az utcákon a jelkép elhaladásakor! A szakaszok elejére és végén – a hagyományoknak megfelelő - ünnepségek ünnepségek azonban elmaradnak.

Az olimpiai lángot múlt héten, csütörtökön gyújtották meg ünnepélyes keretek között a görögországi Olympiában, a fáklya pénteken érkezik meg Japánba. Érdekes, hogy az éppen tíz éve szökőár sújtotta fukusimai prefektúrából indul útjára a láng.

torch run cikkbe

A láng az olimpia július 24-i rajtjáig 121 napon át, 47 japán prefektúrán keresztül mintegy 20 ezer kilométert tesz meg.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!