Nehéz ilyen időkben tartalommal megtölteni egy oldalt de ez van. Jobb híján nem tudunk mit tenni vagy a régmúlt dicsőségeit vesszük elő könyv fényképek formájában, vagy ráborulunk a konzolos focira, vagy ajánlunk digitális tartalmakat. Most itt mindjárt két filmel szolgál a Netflix a futballőrülteknek. Egy sorozat és egy játékfilm Március 20. debütál a szolgáltatónál.

 

Az egyik az The English Game – Háromrészes minisorozat a foci kialakulásáról, és olyan valódi, a sport létrejötténél jelen lévő történelmi figurákról, mint Arthur Kinnaird vagy Fergus Suter. A rendező a dán Birgitte Stærmose, a producer pedig a többek között a Gosford Park és a Downton Abbey mögött is atyáskodó Julian Fellowes. (március 20.)

{youtuben}https://www.youtube.com/watch?v=hBOlhdSYhv8{/youtube}

 

A másik pedig az Ultrák cimű olasz film:

A kiöregedő, fanatikus focidrukker szembenéz a múltjával, miközben igyekszik gyökeresen más jövőt keresni önmaga és fiatalabb barátja számára.

Miundkettő Március 20 indul a Netflixen

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!