A mai napig is azt kommunikálja a Japán Olimpiai Bizottság, hogy az olimpiát a rendes időben, nézők előtt rendezik meg. OK, értem, amíg csak lehet, nem jelentik be a halasztást, így nem mondhatnak mást. Csakogy most jött egy hír…

„Megfertőzte a koronavírus Tasima Kozót, a Japán Olimpiai Bizottság (JOC) alelnökét, aki a szigetországi futballszövetség (JFA) vezetője is. Tasima nemrégiben Észak-Írországban, Hollandiában és az Egyesült Államokban járt, ahol különböző futballszakmai találkozókon vett részt. A tokiói nyári olimpiát a tervek szerint július 24. és augusztus 9. között rendezik meg.”

forrás: lokal.hu

Eddig a hír, most pedig a vélemény. Elhiszem, hogy a japánok kőkemény fazonok, meg azt is, hogy igencsak meggyötörte az élet őket természeti katasztrófákkal, éhínséggel, nukleáris balesettel, na meg az Enola Gay sem éppen mennyei mannát hullatott az égből. De ők kitartanak, sőt a világ egyik leggazdagabb országa lettek a második világháború pusztítása ellenére is!

Igen ám, de pontosan ezért kellene tudniuk, hogy bizony vannak dolgok, amivel nem illik viccelni. Ilyen a medve, vagy egy éhes oroszlán, de ezektől sokkal veszélyesebb tud lenni egy aprócska, szemmel nem látható vírus, ami mostanság éppen arra készül, hogy a világ egészét megborítsa! Olyan nehéz ezt felfogni?

Addig is, amíg bejelentik a halasztást, jobbulást kívánok Tasima Kozó úrnak!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!