Európa vezető bajnokságairók készült KPMG felmérés szerint a klubok vesztesége elérheti a 4 milliárd (!!!) eurót. Nyilván semmit nem jelent az egészségügyi kockázatokhoz mérten, de azért mellbevágó összeg!

Nézzük, hogy áll össze ez az irdatlan összeg:

veszt

Nos, az említett 4 milliárd euró az olyan összeg, ami miatt Magyarország majdnem megborult, ugyanis a 2000-es évek közepén éppen az volt a legnagyobb baj, hogy a külkereskedelmi mérleg éves szinten ilyen hiányt halmozott fel. Láttuk mi lett a vége…

Azt most csak remélni tudjuk, hogy nem lesz csődhullám a fociban, de az szinte biztos, hogy az egészségtelenül magas igazolási díjak, és fizetések mérséklődni fognak – a klubok egész egyszerűen nem lesznek képesek kifizetni azokat az összegeket, amiket eddig!

Ez utóbbi talán az egyetlen pozitívum ebben az egészben, és – valljuk be! – inkább elcserélnénk a járványt méregdrága focistákra!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!