Közös megegyezéssel szerződést bontottak azzal az edzővel, aki megcsúfolta a Kispest hagyományait azzal a játékkal, amit a pályára tett. Eredményes? Ez megítélés kérdése, de az biztos, hogy a valamikori Magic Honvéd játékosai forogtak a sírjukban!

Amikor Rossit szerződtette – két alkalommal is – Hemi papa, nekem már az se tetszett, de a mai szövetségi kapitány azért erőltette a védekezést, hogy aztán támadni lehessen. Sannino ezzel szemben totál destruktív módon áll a focihoz; ha nem kapok gólt, maximum döntetlen lehet az eredmény, ami jó. Jóóóó???

Lehet, hogy ez a gondolkodás elfér egy olyan klubnál, ami/aki éppen bent akar maradni, a legrosszabbat akarja elkerülni, de a Kispest ettől bizony sokkal több! Mert – ha Sannino nem is értesült erről – innen indult el a pályafutása egy bizonyos Puskás nevű játékosnak, és ez volt az a klub, amira bátran lehetett alapozni, amikor az Aranycsapatot verbuválták!

De tovább megyek! Az nem elég, hogy az olasz a magyar foci legszebb hagyományait sárba döngölve, egy nézhetetlen focit produkált – mert Csertői Aurél ezt éveken keresztül beleokádta az arcunkba! -, de még sorozatosan ki is állíttatta magát, előadásai a sokat megélt magyar bírókat is irritálták. Igen, mondom ezt egy olyan országban, ahol Véber Gyuri már – gondoltam én…- ezt a műfajt csúcsra járatta.

Azt persze nem tudom, hogy mi/ki lesz a döntés, de nem hiszem, hogy egy hasonló fazont keresnének, hiszen sem emberileg, sem pedig szakmailag nem jött be a számítás az olasszal. A Kispest már akkor se esne ki, ha valaha is lejátszanák a még hátra lévő fordulókat, így megmondom őszintén, hogy a vezetőség a legjobb időben döntött Sannino felől.

Ja, hogy közös megegyezés? Persze, tudjuk, ez arra jó, hogy mindkét fél a lehető legkisebb arcvesztéssel jöjjön ki a dologból. Sannino repült, és most az a legfontosabb, hogy végre egy olyan szakembert találjanak, aki méltó a klub edzői feladatainak ellátásához.

A járványra hivatkozni meg nagyon nem elegáns…

Pin It

Hozzászólások (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Borzalmas volt ez a fazon, de féltem a Kispestet

Rukavina
Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!