Mint már láttátok eddig is teret adtunk azoknak akik le akarják írni a véleményüket a Magyar Fociról. Ladislav megin megtette. Lássuk az Ő véleményét Sannino menesztéséről.Derült égből villámcsapás? szokták volt mondani ha váratlanul köszönik meg valakinek a munkáját a football világban. Járvány ide-karantén oda az Budapest Honvéd vezetősége megköszönte vezetőedzője munkásságát, és azonnal hatállyal szerződést bontottak a Giuseppe Sanninoval.

A magyar élvonalban a közelmúltban a kispesti csapatra volt jellemző, hogy olaszos focit akart játszatni, elég csak a jelenlegi válogatott szövetségi kapitányaként tevékenykedő Marco Rossi két korszakára gondolni( 2012-’14;2015-17) . Hogy  az edzőkkel se voltak kibékülve az is igaz, hiszen Rossi második távozása óta, az egyik hanem legtöbb edzőt elfogyasztó együttesről beszélünk, hiszen volt itt Erik van de Meer, utána egy stabil szintet hozó Supka, majd a tulajdonosváltással jött a méltán híres Sannino..

Szinte egy ország kapta fel a fejét, amikor tavaly tavasszal bejelentették, hogy az 1996-os edzői pályafutásától számítva 20 csapatot irányított, és általában nem valami hosszú ideig..
Ennek ellenére jól kezdődött a szezon, hiszen magabiztosan jutottak tovább az Európa Ligában , ám ott sajnos egy a mai napig vitatott meccsen(erről facebook oldalamon olvashattok) búcsúztak, hogy ez vagy a stáb és a csapat összhang miatt, de mélyrepülésbe kezdett az együttes, ám a téliszünetig sikerült aránylag rendezni a sorokat. Majd tavasszal folytatódott a zuhanás, amiből volt hogy hullámvasútra váltottak.
Az elmúlt időben sokszor böngésztem a kispesti fanatikusok hozzászólásait a klub médiafelületén, és egész sokáig, nem volt szó edzőbuktatásról, sokkal inkább lélektelen fociról.. Ám az utóbbi időben felerősödtek ezek a hangok is.. Lehet ez is kellett a döntés meghozatalához. Bár én már decemberben kiadtam volna az útját… mert már akkor is látszott, hogy ebből sok jó nem fog kisülni…

Ami megvolt benne, az az olaszokra jellemző magas vérmérséklet. Erre pedig a sokszor kabaréba illő kiállításai, eltiltásai adtak jelet, hiszen az ősz végére, szinte már az volt meglepő ha az olasz „ült” a kispadon.
Sajnos jókat nem nagyon tudok mondani róla, nem úgy láttam, hogy bármiféle konkrét játszani akarás lett volna Kispesten a szezon során, sőt ahogy telt az idő egy rövid idősávot leszámítva végig szenvedett a nagymúltú csapat.
Fiatalokat nem nagyon épített be, legalábbis új akadémistákat nem nagyon. Pedig a védelemben mindenképp el kellene a fiatalítás, hiszen Kamber, és Lovric se lesz már fiatalabb, mégse tudtak az akadémiáról felhozni az elmúlt években senkit… A másik nagy probléma szerintem idén a befejezésekkel van/volt, hiányzik egy center..

Az fix egyenlőre, ha lesz folytatás, hogy Pisont István veszi át ideiglenesen a csapat irányítását.
De hogy mit hoz a jövő?  Ha a közelmúltat nézzük akkor Rossi után egyértelműen Supka Attila lenne még mindig megfelelő a pozícióra.

Ti kit látnátok legszívesebben a Honvéd kispadján?
Írjátok meg!
Korábbi cikkeimért keresd a : Ladislav bemutatja -facebook oldalt 

Lb.

Pin It

Hozzászólások (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Én is Supkát látnám a legszívesebben a Kispest kispadján, tavaly nem volt korrekt, hogy elküldték.
Kétszer nyert bajnoki címet, kupadöntős is volt vagy talán kétszer-háromszor, inkább Supka, mint Pintér szvsz.

üdv
egy Újpest-szurkoló

Lacesz
This comment was minimized by the moderator on the site

Supka, Csertői, Lőrincz Emil

Borgulllyyya
Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!