Kádár Tamás hetekkel ezelőtt szerződést kötött kínai csapatával, de a kiutazást elhalasztották, hiszen a járványügyi intézkedések miatt nem működött a bajnokság. És ugyanezek az intézkedések vezettek oda, hogy Kínában mintha véget ért volna a járvány.

Miért a feltételes mód? Nem is tudom… ha ahhoz kellett cirka egy-két hónap, és halálesetek, hogy megtudja a világ, mi van a járvány első gócpontjában, akkor most sem biztos, hogy készpénznek veszem, amit állítanak. De e lényeg: lassan indul a bajnokság!

Ilyen formán pedig Kádár Tamás lehet az első magyar focista, aki a vész elmúltával (?) edzésbe állhat, és pályára léphet – méghozzá a stadionba kilátogató nézők előtt! Persze… a most is önkéntes karanténban lévő játékosnak előbb egy újabb kéthetes izoláció vár, hiszen ma már inkább Európa irányából kerülhet vírus keletre, semmint fordítva.

Ezen a ponton - minden moralizálás és conteo nélkül mondom – meg kell jegyeznem, hogy a járvány micsoda rémesen visszaás helyzeteket teremt! De ez hagyjuk is, mert most – visszatérve a témánkhoz – az a lényeg, hogy Kádár Tamás szerencsésen érkezzen meg klubjához, majd a két hét kényszerpihenő, és az azt követő felhozó edzések után sikert sikerre halmozzon!

Ehhez jó egészséget, és sok szerencsét kívánunk!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!