A török sportvezetés egyszerűen nem akart tudomást venni arról, hogy most egy olyan helyzet van, amikor nincs mese, le kell állítani a bajnokságot. Már korábban is sok kritika érte ezért a törököket, de tegnap - a minden eddiginél nagyobb nyomásnak engedve – végül leáll SüperLig. De a hülyeség határtalan…

Mi volt az, amire már reagálnia kellett a török sportminiszternek? A Chelsea-vel BL-győztes Jon-Obi Mikel szerződést bontott a ligát vezető Trabzonsporral, mert nem akart pályára lépni. Radamel Falcao többször kifejtette, hogy nem érti, nekik még mindig pályára kellett lépniük. De ez még nem volt elég… hiszen ezek csak bábuk egy zöld asztalon…  

Amikor már a FIFPro, a játékosok nemzetközi érdekvédelmi szervezete is szót emelt az ügyben, végül a szüneteltetés mellett döntöttek. Így már az utolsó liga is állt, mikoris Vlagyimir Bazanov Fehéroroszország labdarúgó szövetségének elnök bejelentette, hogy a bajnokság a terveknek megfelelően elindul és a BATE Boriszov már le is játszotta a nyitómeccset az Energetik BGU ellen…

Történelmi tapasztalat, hogy arrafelé nem számít az emberélet, könnyen dobálóznak – mint számokkal… - a mindenkori vezetők, de itt most az a baj, hogy bár a hülyeség lehet, hogy nemzeti sajátosság a fehéroroszoknál (nem az!), de a vírus nemzetközi!

Ja, az indoklás:

„Az országban csak 51 koronavírusos esetet regisztráltak, ezért nem volt okuk elhalasztani a szezonkezdetet. Nem lett volna szabad elkezdenünk? Rendkívüli állapotot hirdettek? Nem. Nincs kritikus helyzet, tehát úgy döntöttünk, hogy időben elrajtolhat a bajnokság.”

Javaslatom a következő: a tisztelt sportvezetők – egymást között – játsszák le a maguk bajnokságát, aki állva marad az a bajnok, a korona meg a többieké! Felháborító a butaság ilyen mérhetetlenül orbitális szintje!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!