A FIFA úgy döntött, hogy – élő meccsek híján – műsorra tűzi a világbajnokságok történetének legemlékezetesebb mérkőzéseit. Ennek több okból is örülök, mindjárt sorolom is! Sokaknak nem fog tetszeni…

Ami lényegesebb, mint a véleményem, az itt van. A FIFA a #WorldCupAtHome kampány keretében megnézhető meccseket ingyenesen elérhetővé teszi. A yotube elérhetőség:

ITT!

Most a kevésbé fontos vélemény, amit talán azért páran mégis elolvasnak… Miért örülök? Íme:

 

Igazi foci – műfoci

A számítógépeken animált meccsek számomra nem jelentenek semmit, mert semmi más nem történik, mint az, hogy a pixeleket átrendezzük a képernyőn. Persze, csodálatos, hogy hol tart a science, de az ezekre fordított energiákat sokkal hasznosabb célra is fel lehetne használni.

Szórakoztató, meg minden, csak mikor ez a foci, és nem csak egy kiegészítő unaloműző szóraka, akkor már egyáltalán nem vicces a dolog!

Fogadások

Remélem, még eltart egy ideig az, amíg kitalálják, hogy egy már korábban lejátszott meccsre miként is lehet kidobálni sok-sok pénzt az ablakon! Addig is kifejezetten örülök, hogy ezeket a meccseket – így utólag… - úgy játsszák le, hogy nem befolyásolja a Távol-Kelet maffia-hálózata!

Nekem egyébként sem logikus, hogy miért tesznek olyat az emberek, ami totálisan értelmetlen, de ebben nem a fogadások a legrosszabbak! Elég csak szétnézni; még mindig vannak őrültarcok, akik azon törik a fejüket, hogyan is lehetne gyorsan szállást foglalni Balira – mert most olcsó… És ez még csak a jéghegy csúcsának a pici kis hegye!

Edukáció

Amikor arról van szó, hogy „régen minden jobb volt”, akkor meg kell nézni ezeket a meccseket, és rádöbbenünk arra, hogy volt, ami jobb volt, de a foci (is) töretlenül fejlődik! Ennek ellenére is szuper élményt adnak ezek a meccsek, mert megmutatják egy-egy korszak olyan csapatát, amelyek még a mai napig is hatnak, akik nélkül ma nem lenne annyi minden jobb…

Na meg, amikor bizonyos kifejezések repkednek, akkor meg lehet nézni a kifejezésekhez köthető, kristálytiszta formákat, és tisztába lehet kerülni végre egy pár alapfogalommal!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!