Több alkalommal is foglalkoztunk már azzal, hogy az UEFA kommunikációja valahogy nem nagyon működik, de most azért összekapták magukat! Miután az EB-t halasztják, most a nemzeti bajnokságok és a nemzetközi kupák témáját vették elő.

Ezek szerint három forgatókönyvet állítottak fel:

  • Optimista

Eszerint 2020. június 30-án zárnak a nemzeti bajnokságok, kupák, és az európai kupaküzdelmek is. Erre most nem sok esély van, de személy szerint ennek örülnék leginkább, mert ez azt jelentené, hogy viszonylag gyorsan megoldódik ez a mostani gebasz.

  • Realista

Ez a verzió 2020. július 31.-et jelöli meg, mint a fent említett versenysorozatok lezárásának dátumát. Az egy hónap persze nem sok, de a korábbi tapasztalatok szerint – felelős magatartás mellett! – akár még elérhető is lehet.

  • Pesszimista

Ez a verzió még egy hónappal kitolja a sorozatok befejezésének dátumát: 2020. augusztus 31-re. Talán nem is jó az elnevezésem (ezt csak én használom itt, a különböző szcenáriók jelölésére), mert a pesszimista jóslatok szerint bőven nem lehet majd ebben az időpontban sem lezárni 2020 futball-tavaszát.

Nos, most ennyit lehet tudni arról, hogy mire számíthatunk, de – mint tudjuk – az élet olykor mindent képes felülírni… Most azért szurkolok, hogy az optimista verzió teljesüljön, méghozzá úgy, hogy akár már nézők is lehessenek a lelátókon, mert a zárás előtt már hetekkel kijelenthetjük, hogy vége a járványnak! Mert ne feledjük; ezek az időpontok csak a zárásra vonatkoznak, a sorozatok lezárása pedig nem intézhető el egy-egy meccsel!

Addig pedig MARADJ OTTHON!!!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!