Az biztos, hogy nagyot kell dobnia a Kispestnek, mert most úgy tűnik, hogy se edző, se koncepció, se a koncepcióhoz rendelt játékosállomány nincs meg. Ez elég az Nb1 középmezőnyéhez, de ahhoz már nem, hogy a csapat valamikor hírének, eredményeinek méltó utódja legyen. Sannino kirúgása jó húzás, de hogy Storck is képben van, az már komoly hibának tűnik!

Persze ez még csak fikció (annál azért több), de nem tudom elengedni a gondolatot, hogy az antifoci doktora után az antifoci professzora fogja vezetni a Honvéd együttesét. ÉS – ha még nem lenne teljes a nihil – Horváth Ferenc, a beugró szár is képbe került. Az egyik nem szereti, ha csapata focizik, a másik meg inkább faipari mérnököket szeret alkalmazni. Mikor találja meg végre valaki a Kispest hagyományaihoz méltó játékot?

Storck most éppen a Cercle Bruge csapatánál tevékenykedik – gondolom és remélem, hogy home office-ben -, hol Eppel Marci is alkalmazásban áll. Őt például hazahozhatná, de amit most látok a Honvédtől, arra nem gyógyír a még oly jó Eppel sem. Ami általában baj, az most Kispesten jól jön ki; van idejük gondolkodni.

De – ha igazak a hírek – rossz nyomon vannak, így sürgősen más irányba kell gondolkodni, mert ez így nem mehet tovább! A Kispest egy olyan emblematikus csapata a magyar focinak, ahol igenis meg kell mutatni a játék szépségét, ahol élménnyé kell tenni minden egyes meccset, ahol nem lehet edző az, aki – siker ide, siker oda – nem játéknak, hanem harcnak értelmezi a labdarúgást!

Ezúton kérem a Honvéd vezetőit; kérem szépen alaposabban szétnézi, és végre elolvasni egy-két könyvet arról, hogy mit is jelent a foci, ha azt a Kispest játssza! Ha pedig úgy látják, hogy ilyet nem tud ma egy magyar csapat sem (így az övék sem), akkor az utánpótlást - ami azért hazai szinten rendben van arrafelé – tegyék még jobbá, hogy majd egyszer erre lehetőség legyen!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!