Willi Orban még 2019 októberében a Wolfsburg elleni kupameccsen szenvedett súlyos sérülést. Kezdetben kisebbnek tűnt a probléma, de januárra – az addig is kényszerpihenőn lévő – Orbanról kiderült, nagyobb a baj, mint gondolták. Ez pedig azt jelentette, hogy a március 26.-ra tervezett, bolgárok elleni meccset ki kellett volna hagynia.

Mint tudjuk, nem csak ő, hanem mindkét csapat kihagyta ezt a meccset, de most kedvező hírek érkeztek, ugyanis a védő áprilisban már edzésbe állhat, így az állítólag június 4-re halasztott meccsen végül mégis pályára léphet. Szerencse, vagy sem? Erről maga a játékos nyilatkozott a Bild-nek:

„Eszemben sincs, hogy szerencséről beszéljek, hiszen ezekben a napokban vannak ennél sokkal fontosabb kérdések is. De az igaz, hogy a leállás nekem bizonyos értelemben jól jött.”

orban cikkbe

Szóval még két-három hét, és Orban újra edzésbe áll. Azt persze nem tudni, hogy miképpen tudják megoldani, hogy biztonságos körülmények között készüljenek, de – mint Gulácsi Péter elmondta – pénteken már volt egy közös edzésük. Fizikálisan talán nem is lesz különösebb gond, mert minden játékos egyéni edzéstervet kap – így Orban is -, de akkor még mindig ott van a szomorú tény, nevezetesen, hogy a válogatott középső védője immár lassan fél éve nem játszhatott tétmeccsen.

Ezzel együtt is erőssége lehet a csapatnak, ezért, és különösen az egészség fontossága miatt, mihamarabbi felépülést kívánunk neki!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!