Neki aztán van mire szerénynek lenni, és ő az is… Persze, amíg csak a szövegeit olvassa valaki, addig egy felfuvalkodott senkinek gondolhatja, de amikor az angolok elleni barátságos meccsen úgy jó húsz méterről ollózva szerzett gólt, akkor kiderül, hogy van oka az arcméretének… És nem ez az egy parádés találata volt pályafutása során!

Itt a vége tehát, de most ugye, amikor semmi sem biztos, a La Gazzetta dello Sport is így ír:

„Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan klasszis svéd játékosa a mostani idény végén fejezheti be futballkarrierjét.”

zlatan cikkbe

Persze manapság nem lehet tudni, hogy melyik bajnokság, avagy sorozat mikor fejeződik be, de tény, hogy június 30-án jár le a szerződése. A 38 éves Zlatan most elérkezettnek látja az időt, pedig mióta visszatért az USA-ból, a Milan színeiben tíz meccsen négy gólt, és egy gólpasszt adott, ami azért nem egy rossz statisztika!

Említettem azt a bizonyos ollózós gólt. Hát itt van, még mindig nem nagyon érti a világ, hogy ez miként is történhetett meg, de a kamerák rögzítették, és „ilyen nincs – és mégis van”:

Apropó USA! Amiért nagyon hiányozni fog, az nem csak a gól, hanem a méretes túlzásokkal tarkított szövege is. Amior Los Angelesből távozott tavaly, így búcsúzott:

„Zlatant akartátok, így megkaptátok tőlem Zlatant. Szívesen. A történet folytatódik... Most menjetek vissza baseballt nézni!”

Egy egész könyvet meg lehetne tölteni a hasonló megszólalásaival, és ha jól sejtem, nincs is olyan messze, amikor tényleg meg is jelenik valamelyik nagy kiadónál – természetesen Zlatanhoz mért, nem éppen gyenge áron…

A továbbiakra nézve most azért szurkolok, hogy Ibra maradjon a foci közelében, és továbbra is ontsa magából a jobbnál jobb dumákat! És egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy egyszer jó edző lesz belőle.

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!