Fernando Gorriarán két éven át szolgált az Üllői úton. Érkezése után sokan fanyalogtak, és nem is volt mindig kezdő, de Rebrov érkezésével aztán szárnyakat kapott, megtalálta helyét a csapatban. Nem is maradt észrevétlen, hiszen a transfermarkt által becsült ára 50%-kal, 1,5 millió euróra emelkedett.

Persze nem csak a transfermarkt figyelt fel teljesítményére, hanem Mexikóban is követték pályafutását. Ennek eredményeképpen 2019 nyarán szerződtette a Santos Laguna. A mexikói csapatnál minden bizonnyal jól teljesít, mert ugyan eddigi 28 meccsén nem lőtt gólt, és csak 4 gólpasszt osztott ki (a Fradinál 64 meccsen 6 gól és 10 gólpasszt jegyzett), de értéke tovább emelkedett, és a legutóbbi, 2020 január eleji adatok szerint 3,5 milliót ér.

Most szóba került, hogy esetleg szerepelhetne a válogatottban is. Azt nem tudjuk, hogy mennyire reális Uruguay válogatott a játékos számára, de ő a következőképpen nyilatkozott:

„Nem tudom, lehetetlen-e a válogatottság. Mindig örömmel várom, hogy a válogatottba kerülhessek, mint bármelyik uruguay-i. Tudom, hogy azért nézik leginkább csapatom meccseit, mert Brian Lozanóra kíváncsiak (Uru válogatott – a szerk.), de ha látják őt, akkor engem is látnak.”

gorri cikkbe

Bár Gorriarán olyan világsztárokkal játszhatna a válogatottban, mint Luis Suárez vagy éppen Edinson Cavani. Nem lenne mindennapi élmény számára, az biztos! És azt gondolom, hogy nekünk itthon Magyarországon is nagy büszkeség lenne, ha megvalósulna Gorriaran álma. Addig is:

Hajrá Fernando!!!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!