A hírek szerint a Juventus engedélyezte három focistája idő előtti távozását. Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic és Sami Khedira, akik csapattársuk Daniele Rugani megbetegedése okán 14 napos önkéntes karanténban voltak. Azaz, csak lettek volna…

Nehezen hiszem el, hogy a klub engedélyezte távozásukat, ha meg mégis, azt egyszerűen nem tudom felfogni! Ha egyszer a törvény szerint 14 napot kell eltölteni karanténban – és nem határoz meg az alóli kivételeket! -, akkor senki nem engedélyezhet ilyet, és senki nem szegheti meg az előírást! A klub most azzal érvel, hogy a karantén önkéntes, és tesztjük negatív lett…

Talán a klub úgy gondolkodik, hogy – mint élsportolók – játékosaik enyhe tünetekkel átvészelik a betegséget, így nincs miért aggódni. Igen ám, de épen Higuain érve világít rá, hogy miről van szó! Ő azt mondja ugyanis, hogy édesanyja négy éve küzd a rákkal, és most állapota rosszabbra fordult, ezért akarja meglátogatni Argentínában.

Hát kedves Gonzalo, az biztos, hogy nem vagy egy agysebész, de én még lehet, hogy kukásként sem mernélek alkalmazni (elnézést kérek a kukásoktól, hogy Higuain-nal egy cikkben említem őket!), mert biztosan súlyosan elkurjantanád! Ha szegény édesanyád egyébként is komoly betegséggel küzd, és netalán mégiscsak megfertőznéd (a betegség nem mindig kimutatható a fertőzés minden stádiumában!), akkor azzal alighanem aláírnád a halálos ítéletét!!!

Nem tudom, hogy lehet ennyire agyhalott valaki, és azt sem, hogy ezt az egész történetet csak utólag találta ki, de ez utóbbi sem menti a helyzetet. Sőt! A sztori akkor is marhaság, ha csak kitaláció, amit még tetéz egy méretes hazugság is. Nálam – bár ez nyilván nem érdekelne, ha tudnál róla, akkor sem! – leírtad magad nullára!

De a Juve sem lett a szívem csücske, mert önző módon csak játékosaira, és önmagára gondolt, amikor elengedte játékosait… De van még egy nagyon rossz üzenete ennek az egésznek; ezek szerint Olaszországban még mindig nincs olyan fegyelem, ami pedig szükséges lenne a járvány megfékezéséhez! Ez nagyon rossz hír…

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!