A hírek arról szólnak, hogy a betegség csak az öregebbekre veszélyes, így nem kell attól tartani, hogy a mai fiatal generáció, vagy azok, akik egészséges életmódot folytatnak, sportemberek komoly bajba kerülnek, ha fertőzést kapnak. Erre a nem általánosítható kijelentésre az Elche focistája, Jonathan de Jesus a cáfolat!

Ő bizony tudja, hogy miről beszél, mert megkapta a fertőzést. Sportoló, 31 évével igazán nem mondható korosnak, mégis azt írja, hogy ilyet még soha nem tapasztalt…

„Először belázasodtam, ám eleinte azt hittem, hogy csak egy migrén, de később elhagyott minden erőm. A fejem majdnem szétfeszített, aztán a fájdalom átjárta az egész testemet. Elkészítették rajtam is a tesztet, ami pozitív lett. Az első három nap maga volt a pokol, a fürdőszobába alig jutottam el. Ez a vírus borzalmas, soha korábban nem éreztem ilyen szörnyen gyengének magam. Életerős sportoló vagyok, bele sem merek gondolni, hogy min mehetnek át az idősebb generáció képviselői.”

jesus cikkbe

A csatárt a football-espana.net idézte, megjegyezve, hogy a játékos volt az első, aki a spanyol másodosztályban jegyzett csapatok játékosai közül, aki elkapta a kórt. Most karanténban lábadozik, valószínűleg túl van a nehezén, de esete komoly figyelmeztetés azoknak, akik önmagukra nem vigyázva nem törődnek embertársaikkal sem!

Nem tehetünk most mást, azzal segítünk a legtöbbet, ha megfogadjuk a felhívást:

MARADJ OTTHON!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!