Elképesztően nagy fölénnyel nyerte el a díjat a nemzet stadionja! A világ 107 országából érkező 30.000 szavazat majdnem felét kapta a 2019-es év stadionja szavazáson! Korábban mi is arra buzdítottunk mindenkit, hogy szavazzon (ITT), és örülünk, hogy hozzájárulhattunk ehhez a sikerhez.

Köszönjük Nektek, köszönjük azoknak, akik szavaztak! A díjat nem „csak” nemzeti büszkeség okán nyerte el az Aréna, ugyanis nem kevés szavazat jött Indonéziából, Argentínából, Lengyelországból, Nagy-Britanniából, az Egyesült Államokból is, de még, a Fülöp-szigeteken is a legtöbb szavazatot kapó pályázó volt!

aréna cikkbe

Persze a szavazatok egy része a magyar ajkú, de nem itthon élőknek köszönhető, a felsorolt országok közül nem egy van, ahol nincs igazán mérhető magyar kisebbség. A stadiumdb.com így ír a győzelemről:

„Büszkeséggel tölt el, hogy kihirdethetjük; immár második magyar nyerteskét a Puskás Aréna lett az Év Stadionja (tavaly a DVTK stadionja nyert)! Monumentális, klasszikus építészete egy tisztelgés a legendás névadó előtt, és már nagyon várjuk, hogy Puskás Ferenc mai utódai is megtapasztalják az ő dicsőségét.”

Gratulálunk!

Pin It

Hozzászólások (0)

Még senki sem szólt hozzá

Szóljon hozzá!

  1. Hozzászólás vendégként Sign up or login to your account.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location

patreonKérünk támogasd munkánkat akár havi egy mozijegy árával. Köszönjük! A képre kattintva, a Patreon oldalunkra kerülsz.

Rólunk

A Semleges Térfél önálló szurkolói közösség ami a Magyar Labdarúgás fel emelkedését és a szurkolói kultúra megóvását valamint a szurkolók tényszerű tájékoztatását tűzte ki célul. Online szurkolói beszélgetéseink videóink képeink és minden médiatatalmunk ezt a célt szolgálja.

Copyright © 2020 Semleges térfél

Partner oldalak

amigeleken
lokomotiv
ujpest

ferencvaros

Kövess minket a Facebook-on!